31 марта 2016

Заявка в ДК Аґрафка


Аґрафка - це не тільки  магазин рукоділля з широким асотриментом, а й платформа для організації майстер-класів і творчих посиденьок. Жила б у Львові, то  обов*язково б навідувалася.
Скрапових челлендж-блогів достатньо, а блогів про шиття, вишивку, гачкування, вязання на спицях, декупаж не так і багато. Українських блогів з таким напрямком всього 2, один з них  - Аґрафка. Тому і хочеться приєднатися до вашої команди.
Українська мова - ще один нюанс, яким притягує Аґрафка. Я україномовна (переважно використовую український суржик), але веду блог російською для більшого кола читачів і для практикування. Та виявилося, що українською стало писати важче, слова вилітають з голови, а деякі навіть доводиться "гуглити". Треба це виправляти!
 ♥♥♥
Я  "універсальний солдат" в творчості, але особливу перевагу надаю вишивці, шиттю, печворку зокрема, картонажу. Люблю і вмію фотографувати.
І кілька слів про себе. Я кошатниця, мандрівниця, любителька ресторанів і театрів)) В роботі організована, відповідальна і налаштована на позитив. Обома руками за розвиток! Не зупиняюсь на досягнутому, вдосконалююсь. У мене безліч нереалізованих ідей, я за ними просто не встигаю)
Моя електронка: madam-shynkarenko@yandex.ru


♥♥♥
Вишивку люблю оздоблюбвати в прикладні речі, якими можна користватись і милуватись одночасно (косметички, сумки, чохли на блокноти, мішечки, наволочки  тощо). Шиття в моїй творчості тісно переплітається з вишивкою. Останнім часом прикипів до душі печоврк. Клаптикове шиття додає речам домашнього затишку і душевної теплоти. 

Вишивка:
Шиття:

Картонаж:


Вдячна усім за увагу! ♥

12 комментариев:

  1. Какая красотища! У нее еще и морковка с ботвой! Украинский не знаю, но думаю все у тебя получится!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Оль, спасибо ♥)) Это заявка в дизайн-команду Аграфки, здесь собраны мои любимые работы. Морковка с ботвой прошлогодняя)) У нас весна только начинается, солнышко еще только глазки глазки умывает от зимней спячки.

      Удалить
  2. Мариша, потрясающие работы!!! Удачи! пусть тебя выберут!

    ОтветитьУдалить
  3. Так непривычно читать тебя на украинском:))) Но вот что удивительно, понимаю все:) За что спасибо белорусскому языку. Желаю попасть в творческую команду Аграфки!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Да, белорусский нам близкий. Некоторые "ваши" слова особенно красивые и интересные (например, знiчка).

      Удалить
  4. работы просто волшебны! Удачи в наборе)

    ОтветитьУдалить
  5. Маріночка, як мені до вподоби твоя вишивка, вона просто чудова. Дякую за учсасть у наборі. Удачі!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Тетяно!! Вишивка - це моє перше і улюблене хоббі.

      Удалить
  6. Стільки гарноти!!!!! Дуже все класне - бажаю стати Аграфочкою)))) Сама мрію в ДК побувати, але таланту замало в мене))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Надійко, дякую. Талант можна розвивати, вчитись, прикладати час і бажання. Дякую тобі за добрі слова.

      Удалить